Kapcsolat

Kémény-Bau Plus Kft
Kaktusz utca 1.
2040 Budaörs
Telefonszám: +36 20 427 70 22
kemenybau(a)gmail.com

Szavazás

Mi a véleménye az új honlapról?

Nagyon tetszik 31% Egész jó 27% Nem túlságosan tetszik 22% Egyáltalán nem tetszik 19%Üdvözöljük a piactéren !

                                                                                                                                                                                                                        

Tisztelt látogató!

Cégünk 1990-ben alakult

Munkatársaink a mindenkori követelményeknek megfelelően nagy szaktudással járulnak hozzá sok-sok évek óta a kémények tervezésétől egészen a szakhatóság bizonyítvány beszerzéséig. Munkáink során mindig arra törekedünk, hogy a biztonság, megbízhatóság, precizitás jelei látható legyen munkáinkon.

Továbbá széleskörű szolgáltatásainkhoz tartozik

Kéménybélelés, Kéményjavítás, Szerelt kémény, Kandalló kémények, Kondenzációs, Kaszkád, Égéstermék elvezetők, Tetőjárdák, Tetőlépcsők, RS Magasított tetőjárdák, Kéményseprőjárdák Tetőbiztonsági rendszerek kivitelezése, engedélyeztetések Valamint fűtés korszerűtíések.

 

Cégünk akár tervezéssel együtt  is vállalja a kivitelezéseit így a megrendelőnek egyszerűbb és átláthatóbb a folyamat mert a kivitelező és a tervező folyamatos kapcsolatban vannak egymással és hamarabb tudnak  módosítani a megrendelő elképzelésein változtatásain.

Akár kéménybélelés, szerelt kémény, fűtés korszerűsítés, kondenzációs égéstermék elvezetés,  tetőjárda, kéményseprőjárda, mászóhágcsó, tűzlétra, szellőztetés,  hő visszanyerő kivitelezések, mi garantáljuk, hogy gyorsabb átláthatóbb egyszerűbb a kivitelezés.

 

Fontos, hogy a Kémény-Bau Plus Kft ÉMI által kibocsátott fényképes igazolvánnyal rendelkezik, az égéstermék-elvezetés kivitelezésére vonatkozóan, továbbá fényképes gázigazolvánnyal rendelkező szakemberek, illetve Magyar Mérnöki Kamara által kiadott tervezői jogosultsággal rendelkező Épületgépész mérnök kolléga segítségével tudjuk biztosítani a beruházás teljességét, precizitását.

Ha Önnek bármilyen problémája van kéményével, mi megoldjuk!

Hívjon bizalommal! tel: 06 20 427 70 22     kemenybau@gmail.com

        


 Cégünk 2001 óta foglalkozik biztonsági tetőjárda ( kéményseprőjárda ) rendszerek forgalmazásával, építésével és kiépítésével. Az általunk forgalmazott tetőjárda rendszerek mindegyike rendelkezik teljesítmény nyilatkozattal, CE,ÉMI engedéllyel Tetőhorgok MSZ EN 517:2006,Tetőjárdák,Tetőlépcsők MSZ EN 516:2006 szerint. A tetőjárdát a tetőszerkezethez rögzítve a kéményseprő biztonságosan megközelítheti a kéményt ellenőrzés céljából. A kéményseprő-ipari szolgáltatást a kéményseprő vállalat, külön jogszabályban és feltételekkel gyakorolja. A kötelező közszolgáltatás ellátásához a helyi feltételeket a tulajdonosnak kell biztosítania. Ha kíváncsi árainkra  projekt esetén kérjen egyedi ajánlatot. Kis és nagykereskedőket egyaránt kiszolgálunk.

         

Almeva Kondenzációs rendszerek

              ALMEVA  Égéstermék-elvezető rendszer 


A rendszer alapvető jellemzői


Az Almeva rendszer egy modern, korszerű égéstermék-elvezető rendszer. Az összes elemének pontosságát és     kiváló minőségét az évekig tesztelt és a gyakorlat által visszaigazolt gyártási folyamat révén érte el.

A tokos kötés tökéletes formája garantálja az égéstermék-elvezető rendszer kivételes hidraulikus
  tulajdonságait, a füstgáz tökéletes áramlását, valamint a lerakódások minimális kockázatát.

A tokos csatlakozás elasztomer tömítőgyűrűkkel van ellátva, amelyek tökéletesen illeszkednek a tokba, a rendszert nyomásállóvá teszik (H1).


Szilárdságát és rugalmasságát megőrzi a folyamatos hőmérséklet-ingadozás során is.


Más csatlakozásokkal ellentétben megkönnyíti és meggyorsítja a meglevő kémények felújítását és az új kémények telepítését

Felhasználás a telepítés szempontjából:

- Új égéstermék-elvezető rendszer telepítése

- Régi égéstermék-elvezető rendszer felújítása

- Külső- és belső térben egyaránt használható   

                           

Fém kéményrendszerek

ALMEVA DW 25 univerzális háromrétegű rozsdamentes acél kéményrendszer minden tüzelőanyagra,illetve mind természetes huzatú mind túlnyomásos keszülékekhez alkalmas.


Széles felhasználasi terület: hagyományos fűtőberendezések, kondenzációs gázkészülékek, fűtőművek, generátorok,blokkégők, sürgősségi egységek, kemencék.


A minőségi 1.4404 minőségosztáyozású rozsdamentes acél és a műszaki megoldás az ún. nedves üzemmódot is lehetővé teszi - a rendszer ellenálló a kondenzátummal szemben.

A rendszer lehetővé teszi az egyszerű átállástszimplafalú rendszerekre.

   

               

  

 

 

 

 

 

 


MDc2Yz