Kapcsolat

Kémény-Bau Plus Kft
Kaktusz utca 1.
2040 Budaörs
Telefonszám: +36 20 427 70 22
kemenybau(a)gmail.com

Szavazás

Mi a véleménye az új honlapról?

Nagyon tetszik 33% Egész jó 29% Nem túlságosan tetszik 23% Egyáltalán nem tetszik 15%


Kezdőlap » Kémény ventilátorok

Kémény ventilátorok

Legyen megfelelő kéményhuzata! 

Exodraft Kémény ventilátor VIDEÓ

Kérjen egyedi árat !!!


Az Exodraft a mesterséges kéményhuzat technológiában világelső. Az évek során tökéletesítettük ismereteinket és szaktudásunkat, ezáltal problémák széles skáláját tudjuk megoldani ezen a speciális szakterületen. Rendszereink közös jellemzője, hogy hatékonyak és tartósak – ezzel egyidejűleg mind az emberek, mind a környezet profitál belőle.


Az Exodraft mesterséges kéményhuzat rendszerek fejlett technológián alapulnak, a biztonságos és egyszerű funkcionalitásra összpontosítva.


Milyen típusú és nagyságú kémény ventilátort válasszak?


Fontos, hogy a megfelelő típusú és nagyságú venilátort és ehhez a megfelelő kiegészítőket válasszuk. A kémény ventilátor rendszer a következőket foglalja magába:

• Kémény ventilátor                                                                                                                  • Szabályozó (a kémény ventilátornak megfelelő)                                                                        • Kapcsoló                                                                                                                              • Fedőlap rozsdamentes acél kéményhez                                                                                    • Szükség esetén kiegészítők a szabályozóhoz 


Örommel segítünk a megfelelő típusú kémény ventilátor kiválasztásában, kérésre megtervezzük Önnek az adott követelményeknek megfelelően.

Javaslataink:

Ventilátorok gázkazánhoz

Gázkazánokhoz általában az RSV160 – RSV450 vagy RS255 és RS285 típusú ventilátorok felelnek meg. A tüzelőanyag típusától függően használhatók még az RS009 – RS016 vagy RSV009 – RSV016 típusok is. Kaszkád beépítésnél mindenképp az EBC20 vagy EBC22 típusú szabályozókat és szükség esetén azok kiegészítőit kell használni. Egykazános rendszerekhez az EBC10 vagy EBC22 szabályozó típusokat javasoljuk.

     

Ventilátorok gázkandallókhoz

 Ezeknél négyféle típus: RHG, RSHG, RSG és RSVG használható. Ezek mind huzat mérő rendszerrel vannak felszerelve, amelyek az EFC21 és EBC22 szabályozókkal garantálják, hogy a kéményhuzat csökkenése esetén sem kerül gáz a lakótérbe. A gáz visszaáramlás esetén automatikusan kikapcsol, amennyiben a kéményhuzat mértéke a beállított érték alá esik. Az EFC21 és EBC22 szabályozók CE minősítéssel rendelkeznek.

               

Ventilátorok szilárd tüzelésű készülékekhez

Ezekhez a készülékekhez a 009-016-os nagyságú, RS és RSV típusú ventilátorok alkalmazhatók. Az RS típus vízszintes, az RSV típus függőleges égéstermék-kivezetésű. Mindkettő axiális rotorlapáttal felszerelt, amelyek megkönnyítik a korom eltávolítását. Az RS típushoz egy négyzet alaplap tartozik gyárilag, de nyolcszögletű alaplappal is tudjuk szállítani.

A szabályozók különböző mértékben automatizált fokozatban érhetők el – az EFC16 és EFC35 típusú kézi szabályozásútól  egészen a teljes mértékben automata EFC18 vagy EW41 típusokig.

Amennyiben a kémény a tetőgerinc felett végződik, mind az RS és RSV típusok használhatóak. Az erős szélnek kitett területeken az RSV típus használatát javasoljuk. Amennyiben a kémény a tetőgerinc alatt végződik vagy az épület nádfedeles, használjon függőleges égéstermék kivezetésű RSV típust, hogy az égésterméket felfelé terelje.

                            

 

                                                                                                                                                                                       


            

slide
 
NGE4ZGM5N